Cautare

3636 de rezultate pentru "judet dolj" (3.13 secunde)
Numai in Dolj au murit 38 de oameni in acest an, iar alti 194 au fost raniti.
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
Nu trebuie sa uitam ca votul pe care il primeste un consilier judetean este o datorie si uneori o povara, pentru ca este vorba despre increderea pe care ti-au acordat-o cetatenii unui intreg judet.
criteriul conservarii pozitiilor la nivelele superioare de reprezentare (Presedinti CJ, municipii resedinta de judet, primarii de Capitala).
Relatiile din judet intre cele doua partide ale Aliantei D.A. ... In timp ce la judet, liderii PD si PNL nici nu-si mai amintesc cand a avut loc ultima intalnire, la municipiu, alesii ambelor formatiuni nu pierd nici o ocazie sa se atace.
Garda de Mediu Dolj a anuntat ca, de saptamana viitoare, va demara doua actiuni tematice de control in judet:
Suprafata calamitata din judetul Dolj a crescut constant, ajungând în prezent la peste 110.000 de hectare.
Desi un act normativ da dreptul autoritatilor locale sa se imprumute la o dobanda modica de la stat pentru a putea achita datoriile pe care le au catre firme, pana acum, nici o primarie din Dolj nu a luat bani cu imprumut de la Ministerul Finantelor.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
247/2005, cererile din celelalte 110 unitati administrativ-teritoriale din Dolj fiind deja solutionate. La sedinta de ieri a comisiei judetene, cand la intrunire a venit si primarul Antonie Solomon, prefectul de Dolj i-a reprosat edilului ca membrii comisiei locale fac zile negre juristilor din prefectura, trimitandu-le dosare incomplete.
In Dolj nu prea se mai cresc pui in scopuri comerciale. ... Lumea a inteles ca e mult mai usor sa cumperi pui decat sa pui gaina pe oua, dar cumpara pui numai primavara", a declarat Andrei Butaru, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Dolj.
Potrivit informatiilor furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in judet sunt inregistrate in prezent aproape 4.500 de firme inactive. ... Gheorghe Celea, directorul Oficiului Registrului Comertului (ORC) Dolj, spune ca firmele care vor sa isi intrerupa temporar activitatea trebuie sa parcurga anumite proceduri.
Producatorii din Dolj sunt din ce in ce mai interesati sa-si ateste produsele realizate ca fiind traditionale. Trei firme din judet au atestat deja 12 produse.
De la un an la altul, in Dolj apar o serie de noi agentii. ... Cele mai multe sucursale si agentii isi au sediul in municipiul Craiova, principalul oras vizat din judet pentru extinderea teritoriala.
Aglomeratie, nervi intinsi la maximum si cozi de minimum doua - trei ore, ce se intindeau de la subsol pana la etajul al doilea al cladirii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj. Cam asta este atmosfera din ITM Dolj in penultima zi de depunere a registrelor electronice ale salariatilor.
Liga Producatorilor Agricoli (LPA) - filiala Dolj a organizat vineri o întâlnire a membrilor pentru a discuta problema culturilor compromise de seceta.
Liga Producatorilor Agricoli (LPA) - filiala Dolj a organizat vineri o întâlnire a membrilor pentru a discuta problema culturilor compromise de seceta.
Cateva zeci de firme din Dolj au avut afaceri bune anul trecut. Atat de bune incat aproximativ 40 dintre agentii economici de talie mare din judet vor deveni din 2011 "mari contribuabili", potrivit legislatiei fiscale actuale.
Toposurvey SRL se ocupa cu lucrari de cadastru, geodezie, cartografie si s-a numarat printre primele societati din Dolj care au accesat fonduri structurale dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
In total, din cei 74 de primari pe care i-a avut la alegerile locale din 2004, PSD a pierdut opt primari, proces care este pus de liderul PSD Dolj pe seama racolarilor facute de reprezentantii partidelor din Alianta DA PNL-PD.
google-analytics.com